Big Deal Keukens

Wens. Creatie. Beleving.

Wens.

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken of wil je je bestaande keuken aanpassen?

De naam Big Deal Keukens staat voor ‘Geen enkele uitdaging is ons te groot! Met onze jarenlange kennis en ervaring kunnen we iedere keukenwens uit laten komen. Met een ruime keuze aan materialen, apparatuur en accessoires, zorgen wij voor de keuken die perfect aansluit bij je wensen.

In een persoonlijk gesprek ontdekken we samen jouw wensen voor je nieuwe keuken. Daarbij kijken we o.a. naar hoe je je keuken gebruikt. Kook je graag chefwaardige gerechten of ben jij een meester in het klaarmaken van magnetronmaaltijden? Leef jij in je keuken of moet deze vooral praktisch zijn? Maar ook, wat vind je mooi? Houd je meer van landelijk of strak, trendy of klassiek?

 

Creatie.

Met grote merken in ons assortiment als Beckermann, Rempp, Dinger Stone, Siemens, Bosch, Atag, V-Zug, Quooker, Küppersbusch en vele andere merken, stellen we een keuken samen die niet alleen praktisch voldoet aan alle wensen, maar ook in het design.

We begrijpen dat een keuken kopen spannend is. Een keuken op papier is natuurlijk wat anders dan een keuken in je huis. Hoe ziet de nieuwe keuken eruit in het echt en zijn er dan nog dingen die je anders zou willen?

Wanneer we jouw wensen uitgewerkt hebben, creëren wij jouw keuken in een fotorealistisch 3D ontwerp en in Virtual Reality. Hierdoor kun je de keuken beleven én gebruiken in een virtuele omgeving voordat de keuken thuis staat.

Ben je helemaal tevreden over je nieuwe keuken? Dan gaan onze deskundige mensen aan de slag om jouw keuken te realiseren. Zodat je nieuwe keuken straks in het echt net zo mooi is als in Virtual Reality.

Beleving.

…en dan nu genieten! 

De keuken is een omgeving waar veelal veel tijd in wordt doorgebracht. Het is dus belangrijk dat deze niet alleen praktisch is, maar dat deze net zoveel ‘thuis’ is als de rest van je huis. Waar je oude herinneringen kunt ophalen en nieuwe kunt maken.

Nu is de tijd om die lang gekoesterde kookcursus te volgen, familie en vrienden uit te nodigen en samen jouw nieuwe keuken …beleven!

Wil je direct een afspraak maken, neem dan contact met ons op via onze Contact pagina.